Archív článkov

Pokyny pri ukončení stavovania a zvýšenie ceny stravného lístka od 01. 07. 2016

16.06.2016 00:00
Stravníci, ktorí ukončia štúdium na Spojenej škole: prineste modrý čip a my Vám vrátime peniaze, nahláste č. účtu, kde Vám prepošleme odhlášky za stravovanie, tí, ktorí zostávajú budú odhlášky presunuté do ďalšieho školského roka, poprípade na súrodenca. POZOR!!!!: zvýšenie ceny stravného...

Zmena

05.02.2016 14:25
Od 08. 02. 2016 pripravujeme obedy už  pre všetkých stravníkov.

OZNAM POČAS ŠTRAJKOVÉHO OBDOBIA OD 25. 01 2016 až do odvolania

22.01.2016 00:00
Školská jedáleň počas štrajkového obdobia t. j. od 25. 01. 2016 až do odvolania nebude pripravovať obedy pre žiakov I. a II. stupňa Základnej školy a ich zamestnancov. Žiaci  I. a II. stupňa sú automaticky odhlásení zatiaľ na obdobie 1 týždňa. V prípade, že niekto prejaví záujem o stravovanie...

Prevádzkový poriadok

18.11.2015 14:22
Školská jedáleň na Ulici M. R. Štefánika, Vrútky 038 61     VNÚTORNÝ PORIADOK ŠKOLSKEJ JEDÁLNE   Úvodné ustanovenie   Vnútorný poriadok Školskej jedálne (ďalej len ŠJ) je vypracovaný v zmysle Vyhlášky Ministerstva školstva a vedy SR č.330 zo 14. augusta 2009 o...

Mliečny program

16.10.2015 08:59
V projekte podpory spotreby mlieka tzv. "Mliečny program" sú zapojení stravníci Spojenej školy Na Ul. M. R. Štefánika 1 vo Vrútkach vo veku od 3-18 rokov. Je realizovaný firmou Organika Piešťany. Mlieko a mliečne výrobky sú dovážané z regiónu Turca Gader Blatnica.

ŠJ výdáva obedy od 11.30 do 14.00. hod. od pondelka do piatku, okrem prázdnin.

09.10.2015 08:16

Odchádzajúci stravníci

20.06.2014 11:36
Posledný júnový týždeň je možné vrátiť čip, za ktorý vrátime adekvátnu hodnotu v hotovosti alebo na číslo účtu do banky, alebo prevedieme finančné prostriedky na súrodenca.  

16. 10. 2013 SVETOVÝ DEŇ VÝŽIVY

18.10.2013 10:56
Školská jedáleň sa so svojimi stravníkmi a žiakmi ZŠ s mš dňa 16. 10. 2013 zapojila do Kampane 2013 "Odstráň obezitu".  Táto kampaň bola uskutočnená pri príležitosti Svetového dňa výživy s cieľom prevencie nadváhy a obezity populácie. K hlavnému jedlu bola podávaná čerstvá zelenina a ovocie a...

Frekvencia jedál v plánovanom jedálnom lístku v priebehu mesiaca

11.10.2013 10:59
Polievky - z čerstvej zeleniny, strukovín, rýb so závarkami - ovsené vločky, krúpy, pohánka, cícer. Hlavné jedlá - rôzne druhy mias: 4x - miešané mäso (znížená dávka mäsa-bravčové, hovädzie), 4x - bezmäsité jedlo (zeleninové, strukovinové, syrové), 4x - múčne jedlo ( z múky, ryže), 3x - pokrmy z...

Stravný lístok o € 0,10 drahší od 01. 01. 2013 pre všetky kategórie stravníkov.

07.01.2013 14:44