Archív článkov
Pokyny pri ukončení stavovania a zvýšenie ceny stravného lístka od 01. 07. 2016
16.06.2016 00:00
Stravníci, ktorí ukončia štúdium na Spojenej škole:
prineste modrý čip a my Vám vrátime peniaze,
nahláste č. účtu, kde Vám prepošleme odhlášky za stravovanie,
tí, ktorí zostávajú budú odhlášky presunuté do ďalšieho školského roka, poprípade na súrodenca.
POZOR!!!!: zvýšenie ceny stravného...
———
Zmena
05.02.2016 14:25
Od 08. 02. 2016 pripravujeme obedy už pre všetkých stravníkov.
———
OZNAM POČAS ŠTRAJKOVÉHO OBDOBIA OD 25. 01 2016 až do odvolania
22.01.2016 00:00
Školská jedáleň počas štrajkového obdobia t. j. od 25. 01. 2016 až do odvolania nebude pripravovať obedy pre žiakov I. a II. stupňa Základnej školy a ich zamestnancov. Žiaci I. a II. stupňa sú automaticky odhlásení zatiaľ na obdobie 1 týždňa. V prípade, že niekto prejaví záujem o stravovanie...
———
Prevádzkový poriadok
18.11.2015 14:22
Školská jedáleň na Ulici M. R. Štefánika, Vrútky 038 61
VNÚTORNÝ PORIADOK ŠKOLSKEJ JEDÁLNE
Úvodné ustanovenie
Vnútorný poriadok Školskej jedálne (ďalej len ŠJ) je vypracovaný v zmysle Vyhlášky Ministerstva školstva a vedy SR č.330 zo 14. augusta 2009 o...
———
Mliečny program
16.10.2015 08:59
V projekte podpory spotreby mlieka tzv. "Mliečny program" sú zapojení stravníci Spojenej školy Na Ul. M. R. Štefánika 1 vo Vrútkach vo veku od 3-18 rokov. Je realizovaný firmou Organika Piešťany. Mlieko a mliečne výrobky sú dovážané z regiónu Turca Gader Blatnica.
———
———
Odchádzajúci stravníci
20.06.2014 11:36
Posledný júnový týždeň je možné vrátiť čip, za ktorý vrátime adekvátnu hodnotu v hotovosti alebo na číslo účtu do banky, alebo prevedieme finančné prostriedky na súrodenca.
———
16. 10. 2013 SVETOVÝ DEŇ VÝŽIVY
18.10.2013 10:56
Školská jedáleň sa so svojimi stravníkmi a žiakmi ZŠ s mš dňa 16. 10. 2013 zapojila do Kampane 2013 "Odstráň obezitu". Táto kampaň bola uskutočnená pri príležitosti Svetového dňa výživy s cieľom prevencie nadváhy a obezity populácie. K hlavnému jedlu bola podávaná čerstvá zelenina a ovocie a...
———
Frekvencia jedál v plánovanom jedálnom lístku v priebehu mesiaca
11.10.2013 10:59
Polievky - z čerstvej zeleniny, strukovín, rýb so závarkami - ovsené vločky, krúpy, pohánka, cícer.
Hlavné jedlá - rôzne druhy mias:
4x - miešané mäso (znížená dávka mäsa-bravčové, hovädzie),
4x - bezmäsité jedlo (zeleninové, strukovinové, syrové),
4x - múčne jedlo ( z múky, ryže),
3x - pokrmy z...
———